2017. február 11., szombat

NANA - két ellentétes személyiség találkozásáról.

Anime Ismertető. Ha valami különöset néznél...
Cím: Nana
Kategória: Szerelem, Felnőtté válás, Zene

MAGYAR ELŐZETES:

NANA

Azoknak, akik épp belevágnak a szülők nélküli életbe... 
Épp Tokyo irányába tart a vonaton, ám a nagy hóvihar miatt kiszámíthatatlan ideig képtelen egy helyben várakozni. A két egymás mellé keveredő lány beszélgetésbe elegyednek. Kiderül, hogy mindkettejük neve Nana. A kicsit naivabb és lököttebb Nana rengeteget beszél magáról így megtudjuk, hogy ő a fiújához Shoujihoz tart épp. Már az összes barátja felköltözött Tokyoba az egyetem miatt, de neki nem sikerült tavaly, így csak most tudott annyi pénzt összeszedni, hogy feljöhessen hozzájuk. A másik, komolyabb és ridegebbnek tűnő Nana illedelmesen végig hallgatja a fecsegő lányt, de ő egy szót sem szól magáról. Miután megérkeznek Tokyoba Nana meglátja szerelmét és rögtön a nyakába ugrik a másik Nana viszont addig eltűnik. 
 Ám mit hoz a véletlen, pár nappal később, mikor a pörgősebb Nana lakást keres magának Tokyo kertvárosában és a közvetítő mutat is neki egyet, pont összefut a másaik Nanával, aki ugyan azt a lakást akarja kivenni, csak egy másik közvetítő segítségével. Mivel a ház elég nagy, végül megegyeznek, hogy együtt veszik ki, - ha már a sors is újra összehozta őket - így olcsóbb és legalább ketten vannak...

A történet az ő barátságukról mesél, illetve magáról a "kinti" szülők nélkül világról, amikor minden döntésedért magad vagy felelős. 

Idézetek:
Ha egyszer elszakad a fonál, ami összeköt minket, nem marad már senki, aki megmenthetne, ha elveszek.
Annyira a magaménak akartalak, hogy szívem szerint nyakörvet akasztottam volna a nyakadba. És ez engem is megrémisztett. Muszáj volt távol tartanom magam tőled. Máig képtelen vagyok barátokat szerezni. Hiszen még mindig rettegek.
Tudod... akárhányszor is voltam gödörben, azért tudtam mindig kimászni, mert te végig figyeltél rám.

Az álmaink lassan valóra válnak, csakhogy valóra válásuk után talán már nem is emlékeztetnek önmagunkra, arra, amire valaha vágytunk.               

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése